Hedra din feminina skönhet - meditation

09.03.2021

Igår var det internationella kvinnodagen. Mina tankar och mitt hjärta gick till alla de kvinnor i världen som lider svårt. Kvinnor som fruktar för sitt liv och sin hälsa. Det är ofattbart att verkligheten för kvinnor fortfarande ser ut så som den gör många länder.

För det feminina är vackert. Det feminina förtjänar att vårdas och omhuldas! Det feminina är skapelse, liv och kärlek. Att förtrycka kvinnor är att förtrycka livet.

Även kvinnor som bor i västvärlden upplever brist på "jämlikhet". Vi som har så många möjligheter och sådan frihet! Vi jämför oss med männen och vill visa att vi är lika bra som dem på de maskulina aspekterna.. Men hur skulle det vara om vi istället bejakade det sårbara, feminina inom oss, för att på så sätt hitta vår unika, gudomliga kraft?

Kvinnor har ju en sån otrolig kraft och makt i sina kroppar, när de kan komma i kontakt med den. Denna uråldriga kraft är en del av orsaken till att kvinnor fortfarande förtrycks, för OM denna nästan magiska kraft kommer i aktion, då KOMMER världen att förändras! När kvinnor förstår sin femininitet och börjar HEDRA de feminina aspekterna inom oss, då kommer världen sakta förändras. Och när männen förstår att de också bär på feminin energi och att den kan hjälpa även dem, när de börjar värdera och se den feminina energin i sin kvinna som en gåva - då kommer allt förändras.

Vill du göra något extra idag för att ära din feminina energi och din feminina essens? Då kan du prova denna korta meditation, för att kontakta din feminina skönhet.

Meditationen är på engelska och en förkortad variant av den ursprungliga. Vill du ha tillgång till hela meditationen, på svenska, eller intresserad av fler meditationer för att tona in i din feminina energi? maila mig då på:

eva@thepolarityofthings.com