Första nyckeln till mer kärlek och romantik!

12.10.2021

Känner du att det alltid är krävs mycket jobb för att få ett förhållande att fungera? Känns det som att det är du som måste planera allt i familjen det är du som måste ta hand om saker och ting för att de ska bli gjorda?

Om du ett långvarigt förhållande så kanske du känner att du hela tiden måste instruera din man vad han ska göra för att han gör det inte riktigt på rätt sätt eller ännu värre han kanske inte ens förstår vad som behöver göras.

Tvättmaskinen måste köras och diskmaskinen måste plockas ur.

Och om du dejtar så kanske du upplever att det bara är de där killarna som du absolut inte vill träffa som hör av sig. Och när du sitter och tittar på dina match making appar och hittar en kille som du verkligen gillar så är det du som måste ta initiativet. Det är du som frågar om ni ska gå på dejt det är du som tar initiativ till sex. Jag känner mig helt trött bara jag tänker på det.

Om du känner igen dig i något och här så kan jag säga att du är inte ensam. Vi alla lär oss från barnsben att vi ska vara "duktiga" och se till att driva våra karriärer, utbildning, hobbies - och familjer och förhållanden. Bara det att det fungerar inte i förhållanden!

Vi är så vana att använda våra maskulina egenskaper för att göra karriär, för att lyckas med en hobby eller nåt annat som vi vill klara av. MEN jag är ledsen. Det fungerar inte i kärlek. Inte om du är en kvinna som vill vara tillsammans med en maskulin man.

För vad är det egentligen män villl i ett kärleksförhållande?

Det kan du få reda på om du lyssnar på mitt andra podcast avsnitt: Första nyckeln till romantisk kärlek!

Lyssna här via Podcaster (apple)

Lyssna med Google Podcast

Podcasten finns även på Spotify, Anchor, Podbean, Castbox och Pocketcast. Sök på "Kärleksterapi" eller Eva Elly!

Vill du ha hjälp i din relation eller i din dejtingsituation? Maila mig. Jag erbjuder dig en 1:1 gratis "discovery session" där vi går igenom dina utmaningar och undersöker om och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt i just DIN situation.

ser fram emot att träffa dig!